ARCHITECTURΞ

The project is located on the paulista shore in the region of the Rain Forest and the land has a mountainous topography with dense vegetation. The introduction of this house to this landscape has the objective of optimizing the connection between architecture and nature, privileging the view looking out to the ocean and the incidence of sunlight in the internal spaces.  Furthermore, the positioning of the house on the site obeyed the previously-open area in the vegetation.

mk27_namata_fernandoguerra_medium39

mk27_namata_fernandoguerra_medium56

mk27_namata_fernandoguerra_medium29

mk27_namata_fernandoguerra_medium54

mk27_namata_fernandoguerra_medium50

mk27_namata_fernandoguerra_medium59

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s