ARCHITECTURΞ

A wooden volume in line with the eastern façade – with a little more 2.85m high and 19m long – rests within a ceiling height of 5.15m and 11.75 in the front. Configuring a permeable space between the entrance and the back of the lot, the living room is the emptiness that results from this organization of the plan on this lot. The space is delimited – together with the eastern façade – by a wooden shelf that contains the library and a fireplace. This is the architectural design of Tetris House, located in São Paulo.

mk27_L_fernandoguerra_(32)

mk27_L_fernandoguerra_(44)

mk27_L_fernandoguerra_(36)

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s